معاونت فرهنگی
بازدید از کارخانه صنایع چینی سازی
انجمن علمی طراحی صنعتی
بازدید انجمن علمی طراحی صنعتی از قدیمی ترین کارخانه صنایع چینی سازی در ایران

دانشجویان طراحی صنعتی علاوه بر آموزش آکادمیک دانشگاهی ، نیاز به آشنایی با فضا های تولیدی در ابعاد واقعی دارند . بازدید های علمی از صنایع کشور در راستای رشد دانش دانشجویان این رشته در زمینه های : چگونگی طراحی و ایده پردازی ، سه بعدی سازی در نرم افزار ، ساخت مدل های اولیه ، شناخت تکنیک های ساخت و آشنایی با ماشین های صنعتی و ... نقش تعیین کننده ای دارد.انجمن علمی طراحی صنعتی براساس تقاضای دانشجویان و اساتید و باتوجه به ضرورت آشنایی دانشجویان با فضاهای صنعتی کارخانه ها و شیوه ی ساخت محصولات بازدید 1 روزه ای را از کارخانه چینی زرین ایران (از قدیمی ترین کارخانه های صنایع چینی سازی در ایران) در تاریخ پنجشنبه 97/2/6 برای دانشجویان طراحی صنعتی فراهم کرد .در این بازدید پس از پذیرایی و آشنایی اولیه از تاریخچه کارخانه و تکنیک های ساخت ظروف در این مجموعه ( از طریق پخش فیلم در سالن کنفرانس) ، دانشجویان به همراه راهنمای تخصصی وارد خط اصلی تولید شدند . روند این بازدید به شرح زیر است :
1. دفتر ایمنی و ارگونومی : کنترل کننده سلامت کارکنان
2.آزمایشگاه فیزیک و شیمی : بررسی کننده خلوص مواد اولیه و کیفیت نهایی محصولات از نظر مقاومت و صحت تولید ظروف
3.دفتر طراحی : طراحی فرم و دکور های گیاهی دور ظروف و بروز رسانی دیزاین
4.بخش تولید ظروف توخالی چون قوری ، نمکدان از طریق قالب های گچی چند تکه
5.بخش ریخته گری دسته های قوری و اتصال آنها
6.بخش تولید ظروفی چون لیوان و نعلبکی و کاسه از روش جیگر اند جولی (نوعی روش ساخت از طریق قالب که گِل خام را بر روی سطح قالب فرم میدهد)
7.بخش تولید ظروف از طریق گرانول های گِل و پرس کردن و صاف کاری دور ظروف
8.بخش تولید ظروف هتلی از طریق ریخته گری با فشار زیاد
9.فضای مخصوص پخت در کوره و لعاب خوردن و زدن برچسب طرح های ظروف و پخت نهایی
در نهایت با اراعه ی یادبودی از این کارخانه به شبازدید به پایان رسید.

گفتنی است در این بازدید برنامه هایی در زمینه خریداری ایده ها و طرح های ناب دانشجویان طراحی صنعتی برای رشد این کارخانه عنوان شد که با موافقت صریح مدیریت این مجموعه (جناب آقای قصاعی) روبرو شد و مقرر گردید مسابقه ای برای دریافت این دست از طرح ها در آینده توسط کارخانه برگزار شود.

تاریخ:
1397/02/16
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها،مادي خواجه عابد، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
031-36262681-36262682   031-36262683
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا