معاونت فرهنگی
مديريت فرهنگي و اجتماعي
خوشه چيني دانشجويان دانشگاه هنر اصفهان از خرمن بركات سلطان خراسان

امور فرهنگي:
طبق روال هرساله تشكل جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه هنراصفهان اقدام به برگزاري اردوي زيارتي سياحتي مشهد مقدس براي دانشجويان دانشگاه نمود . اين سفر 5 روزه زيارتي ،با تعداد 51 نفر خانم و 20 نفر آقا از دانشجويان تشكل جامعه اسلامي دانشجويي دانشگاه هنر اصفهان همزمان با ايام فاطميه و با هدف فيض بردن از بركات همجواري با حضرت علي بن موسي الرضا (ع)و آشنايي با تشكل جامعه اسلامي برگزار شد.
ويژگي خاص اين سفر برگزاري جلساتي باموضوع آداب زيارت و امام شناسي در دار الهدايه، همراه با نوحه خواني مناسب با ايام دهه فاطميه بود.
در ضمن دراين سفر دانشجويان در نصف روز به نيشابور سفر كردند و از قدمگاه،ارامگاه خيام ، ارامگاه كمال الملك ودر اخر دهكده چوبي نيشابور ديدن كردند.

تاریخ:
1397/12/04
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها،مادي خواجه عابد، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
031-36262681-36262682   031-36262683
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا