معاونت فرهنگی
h.yazdanpanah@aui.ac.ir
مديريت فرهنگي و اجتماعي
برگزاري سلسله نشست هاي اكران فيلم و مستند

انجمن علمي شهرسازي دانشگاه  هنر اصفهان در روزچهارشنبه 18 ارديبهشت ماه 98 اقدام به برگزاري اولين جلسه از سلسله جلسات "اكران فيلم و مستند" با حضور جناب آقاي عليرضا ارواحي (پژوهشگر حوزه فيلم مستند) و استاد آرش حاج‌رسوليها (از اساتيد با تجربه  رشته مهندسي شهرسازي) نمود.

اين برنامه در دو بخش اكران مستند "اون شب كه بارون اومد" از "كامران شيردل"  و تحليل مستند  برگزار شد. ابتدا "عليرضا ارواحي" به معرفي كامران شيردل، تحصيل كرده‌ي معماري در يكي از دانشگاه‌هاي برتر ايتاليا پرداخت كه پس از مدتي با توجه به هم عصر بودن با افراد تاثير گذاري در سينماي ايتاليا به سينما و قاب تصوير علاقه‌مند شد و صفحه‌ي تازه‌اي در زندگي او رقم زدند و سپس به بررسي موضوعات مرتبط با مستند از جمله هويت ، اهميت آن در فرهنگ‌هاي متفاوت، بررسي نشانه و نانشانه‌هاي فرهنگي و ارتباط آن در شكل‌گيري فرهنگ و ارتباط آن با شهر و زندگي پرداخته شد و پس از آن به ايجاد گفتگوي آزادي ميان دانشجويان و اساتيدي كه در جلسه حضور پيدا كرده بودند پرادخته شد.

در اين جلسه ابتدا فرهنگ و اهميت آن به واسطه ي مثالي ملموس‌تر از هميشه تدقيق شده و سپس اهميت آن در بعد اجتماعي بيان شد. سپس تفاوت نشانه‌هاي فرهنگي و نانشانه‌هاي فرهنگي بيان شد و اهميت شناخت و اجازه‌ي ظهور آنها در جامعه بيان شد و استفاده ازآن و تعامل با آنها تبيين شد.

تاریخ:
1398/02/25
تعداد بازدید:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
خيابان حكيم نظامي، كوچه سنگتراشها، كوي چهارسوقي ها،مادي خواجه عابد، دانشگاه هنر اصفهان، معاونت فرهنگي دانشگاه هنر اصفهان
031-36262681-36262682   031-36262683
دانشگاه هنر اصفهان
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.
ورود اعضا