معرفي واحد |
کارکنان اداره تغذیه دانشگاه هنر اصفهان مسئول اداره: مجید عیدی زاده
کارشناس تغذیه : محمد صادق پوستین دوز سامانه پیام کوتاه : 30009900000307 تلفن : 36248089 - 031 داخلی 241 و 307 اهم وظایف اداره تغذیه: اداره تغذیه تشکیل شده از دو بخش به شرح ذیل می باشد:شرح وظایف بخش اداری:تنظیم برنامه های هفتگی، ماهانه و فصلی برای تهیه و سرویس غذا.نظارت بربخش های مختلف اداری و آشپزخانه و غذاخوری ها، نظارت بر روند کلیه مراحل تهیه غذا از خرید مواد اولیه، انبار، بهداشت مواد غذایی، پخت و توزیع تا مصرف مواد غذایی با توجه به اصول بهداشتی. نظارت برنیروهای کادر فنی و تأسیساتی.ثبت اطلاعات دانشجویان جهت صدور کارت تغذیه یا کارت المثنی در دو مقطع از سال (مهر وبهمن) و تسویه حساب با دانشجویان فارغ التحصیل.شرح وظایف بخش آشپزخانه دانشگاه:کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی ، نظارت برکلیه مراحل آماده سازی مواداولیه ، نظارت برنحوه توزیع غذا، نظارت بربهداشت فردی کارکنان ،محیط آشپزخانه وسلف سرویسها |
تاریخ به روز رسانی: | 1400/12/07 |
تعداد بازدید: | 9543 |