دانشگاه هنر اصفهان
دانشجوي دانشگاه هنر اصفهان، به عنوان برگزيده بيست و هفتمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه كشور انتخاب شد.
خانم عاطفه شكفته، دانشجوي مقطع دكتري، رشته مرمت آثار دانشگاه هنر اصفهان، در بيست و هفتمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه كشور، موفق به كسب عنوان برگزيده اين دوره از جشنواره در گروه آزمايشي هنر گرديد.
مراسم تقدير از دانشجوي نمونه،روز دوشنبه 6 اسفندماه با حضور معاون اول رئيس جمهور، وزير علوم، تحقيقات و فناوري، وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي و جمعي از مسئولين كشوري در تالار شهيد بهشتي نهاد رياست جمهوري برگزارمي گردد.

معاونت دانشجويي دانشگاه، ضمن تبريك اين موفقيت ارزشمند به اين دانشجوي عزيز و تلاشگر و عموم دانشجويان و دانشگاهيان ارجمند، توفيق روزافزون و سرافرازي جامعه علمي و هنر كشور كه مناسبترين تجليگاه رشد و بالندگي است را آرزومند است.
تاریخ:
1397/11/29
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق مادي و معنوي اين سايت متعلق به دانشگاه هنر اصفهان مي باشد.