معاونت فرهنگی و اجتماعی
1396/09/11 /Dorsapax//Data/Sub_10/File/Resize/enews_EToolsFile_a5c430c6-f7fb-4a9a-817f-c2281821c5afDSC_0744-ab1de398-8479-44c2-8922-d075688308fd.JPG
بزرگداشت روز جهاني شهرساز در دانشگاه هنر اصفهان

انجمن علمي شهرسازي دانشگاه برنامه ويژه اي را تحت عنوان بزرگداشت روز جهاني شهرساز در نيمه اول آذرماه 1396برگزار كرد .

در اين برنامه دكتر قدرت‌الله نوروزي شهردار محترم اصفهان، دكتر مصطفي بهزادفر شهرساز برتر سال در حوزه نظري و مهندس صمصام شريعت معاون معماري و شهرسازي شهرداري اصفهان و همچنين دكتر كياني رياست محترم دانشگاه هنر اصفهان حضور داشتند

دكتر بهزادفر به نكاتي در مورد علم شهرسازي اشاره اي ويژه داشتند  و رشته شهرساز را يك رشته مكان ساز و در مواجه با واقعيت‌هاي محيطي دو رويكرد اصلي كمي و كيفي عنوان كردند .

وقتي مكان ساز با واقعيت‌هاي كمي مواجه مي‌شود به طور غالب با برنامه ريزي مواجه است و هنگامي كه مكان ساز به دنبال سازماندهي روابط باشد مانند گشودگي و محصوريت، نظم و ... با طراحي روبه‌روست.

در پايان جلسه جناب آقاي نوروزي شهردار اصفهان در خصوص برنامه ها و اهداف در دوره چهارساله شهرداري اصفهان با دانشجويان و اساتيد دانشگاه صحبت نمودند و خواهان همكاري و نقدهاي سازنده اساتيد و دانشجويان دانشگاه بودند .

در انتهاي برنامه جلسه پرسش و پاسخي با حضور آقاي دكتر بهزادفر و آقاي مهندس صمصام شريعت برگزار شد كه دانشجويان و استاتيد دانشگاه هنر اصفهان سوالات و مباحث خود را مطرح كردند.