معاونت فرهنگی و اجتماعی
1397/02/16 /Dorsapax//Data/Sub_10/File/Resize/enews_EToolsFile_5e98e9a1-b680-4873-af62-c985399e26cc14-72561e4e-2b7f-470e-b550-7f5bbd609bd2.jpg
بازدید از کارخانه صنایع چینی سازی
بازدید انجمن علمی طراحی صنعتی از قدیمی ترین کارخانه صنایع چینی سازی در ایران

دانشجویان طراحی صنعتی علاوه بر آموزش آکادمیک دانشگاهی ، نیاز به آشنایی با فضا های تولیدی در ابعاد واقعی دارند . بازدید های علمی از صنایع کشور در راستای رشد دانش دانشجویان این رشته در زمینه های : چگونگی طراحی و ایده پردازی ، سه بعدی سازی در نرم افزار ، ساخت مدل های اولیه ، شناخت تکنیک های ساخت و آشنایی با ماشین های صنعتی و ... نقش تعیین کننده ای دارد.انجمن علمی طراحی صنعتی براساس تقاضای دانشجویان و اساتید و باتوجه به ضرورت آشنایی دانشجویان با فضاهای صنعتی کارخانه ها و شیوه ی ساخت محصولات بازدید 1 روزه ای را از کارخانه چینی زرین ایران (از قدیمی ترین کارخانه های صنایع چینی سازی در ایران) در تاریخ پنجشنبه 97/2/6 برای دانشجویان طراحی صنعتی فراهم کرد .در این بازدید پس از پذیرایی و آشنایی اولیه از تاریخچه کارخانه و تکنیک های ساخت ظروف در این مجموعه ( از طریق پخش فیلم در سالن کنفرانس) ، دانشجویان به همراه راهنمای تخصصی وارد خط اصلی تولید شدند . روند این بازدید به شرح زیر است :
1. دفتر ایمنی و ارگونومی : کنترل کننده سلامت کارکنان
2.آزمایشگاه فیزیک و شیمی : بررسی کننده خلوص مواد اولیه و کیفیت نهایی محصولات از نظر مقاومت و صحت تولید ظروف
3.دفتر طراحی : طراحی فرم و دکور های گیاهی دور ظروف و بروز رسانی دیزاین
4.بخش تولید ظروف توخالی چون قوری ، نمکدان از طریق قالب های گچی چند تکه
5.بخش ریخته گری دسته های قوری و اتصال آنها
6.بخش تولید ظروفی چون لیوان و نعلبکی و کاسه از روش جیگر اند جولی (نوعی روش ساخت از طریق قالب که گِل خام را بر روی سطح قالب فرم میدهد)
7.بخش تولید ظروف از طریق گرانول های گِل و پرس کردن و صاف کاری دور ظروف
8.بخش تولید ظروف هتلی از طریق ریخته گری با فشار زیاد
9.فضای مخصوص پخت در کوره و لعاب خوردن و زدن برچسب طرح های ظروف و پخت نهایی
در نهایت با اراعه ی یادبودی از این کارخانه به شبازدید به پایان رسید.

گفتنی است در این بازدید برنامه هایی در زمینه خریداری ایده ها و طرح های ناب دانشجویان طراحی صنعتی برای رشد این کارخانه عنوان شد که با موافقت صریح مدیریت این مجموعه (جناب آقای قصاعی) روبرو شد و مقرر گردید مسابقه ای برای دریافت این دست از طرح ها در آینده توسط کارخانه برگزار شود.